AKC: Win kaarten voor Ajax - Feyenoord!

Bron: www.ajaxlife.nl

Vorig jaar won Ajax met 2-1 van Feyenoord. Wat een feest! © Pro Shots

Even opletten! Je kunt namelijk kaartjes winnen voor (tromgeroffel) Ajax - Feyenoord in onze eigen Johan Cruijff Arena. Het is de eerste wedstrijd na de winterstop en daar kun jij gratis bij zijn! Tenminste, als je meedoet aan onze prijsvraag.

Wat een wedstrijd om na de winter weer mee te starten! Wij hebben er heel veel zin in, jij ook? Het duel is trouwens erg belangrijk: Ajax moet winnen om PSV in het zicht te houden. Het verschil is nu vijf punten en dat moeten er niet meer worden natuurlijk. We zijn nu al benieuwd hoe de nieuwe trainer Erik ten Hag het aan gaat pakken!

De klassieker, zo noemen we een wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord, wordt op zondag 21 januari gespeeld. De aftrap is om 14.30 uur. Reken maar op een bomvolle en sfeervolle Arena!

Voor dit duel verloten we twee setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar). Om kans te maken op deze toegangsbewijzen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Let op! Je kunt meedoen tot en met zondag 14 januari.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=23224

Gegevens