Heitinga: “Na de winterstop gaat het pas écht beginnen voor ons”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax O19 sloot zaterdag de eerste seizoenshelft af met een 3-2 overwinning op ADO Den Haag O19. Bij rust stonden de Amsterdammers nog met 1-0 achter. “We waren zeker niet tevreden. Na 10 minuten kwamen we teveel in duels. De wissels hebben het goed ingevuld. Dat we winnen, is nu het belangrijkste”, vertelt John Heitinga na afloop op Ajax.nl.

Ajax O19 eindigt de eerste seizoenshelft stijf bovenaan en plaatste zich zodoende eenvoudig voor de kampioenspoule. De Ajacieden hebben maar liefst tien punten voorsprong op de nummer twee, PSV O19. Toch is die eerste plaats op dit moment eigenlijk niet echt belangrijk, want na de winterstop wordt er pas écht voor het kampioenschap gespeeld. “Dat is een compliment naar de jongens. We hebben 11 duels gespeeld, waarvan maar 2 gelijk en hebben een straatlengte voorsprong.”

“Je merkt nu aan de jongens dat het een pittig half jaar is geweest. Nu krijgen ze vakantie en daarna gaat het écht beginnen voor ons. In de kampioenspoule en in de UEFA Youth League”, besluit Heitinga.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/heitinga-na-winterstop-gaat-het-pas-echt-beginnen/