Keizer: “Zeefuik is op dit moment verder dan Orejuela”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft veel defensieve zorgen voor de laatste wedstrijden van de eerste seizoenshelft. Door een schorsing van Joël Veltman lonkt een basisplaats voor Deyovaisio Zeefuik, die volgens de hoofdtrainer verder in zijn ontwikkeling is dan Luis Orejuela op dit moment. De Colombiaan kwam afgelopen zomer over, maar speelde – mede door blessure(s) – nog geen minuut in de Eredivisie voor Ajax. “Deyovaisio is op dit moment verder voor ons. Hij heeft het opsluiten goed onder de knie omdat hij al jaren in de jeugdopleiding bij Ajax speelt. Bij Luis is dat nog een puntje”, zei Keizer op de persconferentie vrijdagmiddag.

“Hij gaat samen met David Neres en Mateo Cassierra naar de Engelse les. Het is wel lastig communiceren wanneer hij de taal nog niet beheerst, het duurt wat langer voordat je iets kunt overbrengen.”

Max Wöber viel donderdagavond geblesseerd uit. De ernst van de blessure zal vrijdagmiddag bekend worden. “Max is voor onderzoek naar het ziekenhuis, vrijdagmiddag krijgen we daarvan de uitslag en dan is er meer bekend over de ernst van zijn blessure.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/keizer-zeefuik-op-moment-dan-orejuela/