Keizer: “Zijn nog op zoek naar de juiste balans”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax neemt het zaterdagavond op tegen NAC Breda. In Brabant zullen de Amsterdammers het nog zonder de geblesseerde Amin Younes moeten doen. De linksbuiten zal in ieder geval niet worden ingevuld door Hakim Ziyech. “Ik vind dat Hakim gewoon op het middenveld hoort. Ik denk er op dit moment niet aan om hem op de vleugel te zetten. Het zijn allemaal pure middenvelders”, doelt hij tijdens de persconferentie op de De Jong’s, Schöne, Van de Beek en Ziyech.

Voor de interlandperiode kende Ajax een redelijk goede periode. Die periode werd alleen slecht afgesloten met een nederlaag tegen FC Utrecht. “We zijn constant bezig om het team te verbeteren. Tegen FC Utrecht hadden we moeite om kansen te creëren. Daar zijn we al weken mee bezig. We moeten creatiever zijn en meer en betere kansen creëren.”

“We zijn zoekende om de bal naar de juiste posities te krijgen”, vervolgt hij. “We moeten meer bewegen en zijn op zoek naar balans, ook op het middenveld. Daarnaast willen we ook combinatievoetbal spelen om de tegenstander vast te pinnen. Balans en combinatievoetbal maken je tot een goed team.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/keizer-nog-op-zoek-naar-juiste-balans/