TV-tip: Ajax O19 vervolgt Europees avontuur tegen Legia

Bron: www.ajaxlife.nl

De overwinning in de mini-klassieker werd alvast goed gevierd. © Pro Shots

We moeten het van de bijvelden hebben als het gaat om de Europese aspiraties van Ajax. Dat maakt het niet per definitie minder interessant. Ajax onder 19 komt dinsdag om 18.00 uur in actie tegen Legia Warschau en Ziggo Sports zendt het uit.

Ajax onder 19 doet het al jarenlang leuk in de Youth League en dit jaar hoopt de ploeg van John Heitinga opnieuw ver te komen. Omdat het eerste elftal de groepsfase van de Champions League niet haalde, moet het elftal wel een alternatieve route afwerken.

In de tweede ronde stuit Ajax onder 19 op de leeftijdsgenoten van Legia Warschau. De Polen spelen de eerste wedstrijd in eigen huis, de return is 21 november op sportpark De Toekomst. De winnaar wordt volgens Europese regels bepaald over twee duels. Als Ajax onder 19 wint, is het nog slechts de play-offs verwijderd van het hoofdtoernooi.

Zoals gezegd begint dit Europese potje van Ajax onder 19 om 18.00 uur en draaien de camera’s van Ziggo Sport. Als we het goed begrijpen, moet je je televisie afstemmen op kanaal 14. Anders kun je een streampje aanschaffen voor 3,99 euro.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22786