Serero: ‘Ik lach nu weer meer; In de rust liep ik bijna bij de Ajax-kleedkamer in’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax had Thulani Serero niet meer nodig en dus vertrok de middenvelder afgelopen zomer naar Vitesse. Zondag keerde hij voor even terug in de ArenA om prompt te laten zien dat hij nog steeds de baas kan zijn op het middenveld. Met de Arnhemmers won hij met 1-2. Na afloop nam hij, in tegenstelling tot Davy klaassen, op de achtergrond bescheiden afscheid van zijn ex-ploeggenoten. Of hij blij is bij Vitesse? “Ik lach nu weer meer”, aldus de altijd bescheiden kleine middenvelder.

Serero speelde zondag bijna foutloos. Hij ging alleen tijdens de rust in de fout; Onbewust liep hij bijna de kleedkamer van zijn oude club binnen. Een Vitesse-speler riep toen dat ik de verkeerde kant op ging. Het ging een beetje op de automatische piloot”, lacht Serero. “Vijf jaar lang moest ik die andere kant op. Even schakelen, dus”, zo vertelt de Zuid-Afrikaan lachend voor de camera van Ajax TV.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/09/26/serero-ik-lach-nu-weer-meer-in-de-rust-liep-ik-bijna-bij-de-ajax-kleedkamer-in/

Gegevens