Overmars wil geld laten rollen maar stuit op tegenwerking RvC

Bron: ajaxfanzone.nl

Als het aan Marc Overmars ligt dan laat men bij Ajax het geld rollen en komen er zo spoedig mogelijk versterkingen voor het eerste elftal. Echter krijgt Overmars nogal wat tegengas van onder meer Edwin van der Sar, Dennis Bergkamp en de RvC van Ajax die op de kleintjes letten en meermaals de hand op de knip houden. Overmars voelt zich de laatste tijd wel vaker in het hemd gezet, zo valt te lezen in De Telegraaf.

In de zoektocht naar een vervanger voor Peter Bosz kwam Overmars uit bij Michael Laudrup waarbij de huidige hoofdtrainer Marcel Keizer als assistent kon worden klaargestoomd voor het hoofdcoachschap. Echter waren Van der Sar en Bergkamp van mening dat Keizer na zijn succesvolle jaar bij Jong Ajax klaar was voor het grote werk. Ook voert Overmars geregeld discussies met Dennis Bergkamp over nieuwe spelers maar is het vooral de RvC, Leo van Wijk en Theo van Duivenbode, die op de kleintjes letten en geen toestemming geven. Al met al zit Ajax momenteel in de hoek waar de klappen vallen. De resultaten vallen tegen, enkele belangrijke spelers zijn vertrokken en échte versterkingen blijven vooralsnog uit.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/08/19/overmars-wil-geld-laten-rollen-maar-stuit-op-tegenwerking-rvc/