De Ligt: “Zijn het aan onze stand verplicht om Europa League te halen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax werd vanmiddag in de play-offronde van Europa League gekoppeld aan Rosenborg. De Noren worden beschouwd als de zwaarste opponent van de mogelijke tegenstanders. “Het is een goede ploeg. Als ik het vergelijk met de rest van de teams die we hadden kunnen loten, dan is dit een pittige loting. Maar het is wel te doen, denk ik. We gingen het seizoen in om ons voor de Champions League te plaatsen. Dat is helaas niet gelukt. We zijn het denk ik wel aan onze stand verplicht om de Europa League te halen”, vertelt Matthijs de Ligt aan FOX Sports.

“Het is een zware loting”, vervolgt de 17-jarige verdediger. “We spelen tegen de kampioen van Noorwegen. Ze zijn deze week nipt uitgeschakeld door Celtic in de voorronde van de Champions League, dus dat zegt ook wel iets. Het gaat een pittig karwei worden voor ons.”

De Ligt zal samen met Sánchez tegenover Nicklas Bendtner komen te staan. “Hij heeft onder andere bij Arsenal en Wolfsburg gespeeld. Het is gewoon weer een goede spits waar we tegen gaan spelen. Het is altijd lastig om tegen dat soort spitsen te spelen, maar ik denk dat als we goed spelen wij ze het heel lastig kunnen maken.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/deligt-aan-stand-verplicht-om-europa-league-te-halen/