Ziyech wil monden van critici snoeren

Bron: www.ajaxlife.nl

Ziyech wil een volgende stap maken. © Pro Shots

Hakim Ziyech heeft zaterdag in gesprek met het Algemeen Dagblad te kennen gegeven nog een volgende stap bij Ajax te willen maken. Mede om de monden van de mensen die niet in hem geloofden, te snoeren.

Naar eigen zeggen is hard werken Ziyech niet vreemd: “Blijkbaar zit dat extra werken echt in mij. Bij sc Heerenveen en in mijn eerste jaar bij FC Twente deed ik het ook al. Maar dat verwachten mensen niet van mij, omdat er een bepaald beeld van mij is gecreëerd.”

Dat Ajax de volgende stap dient te maken met een nieuwe trainer is volgens de middenvelder geen onneembare horde: “De basis is hetzelfde. De nieuwe trainer geeft er weer zijn eigen draai aan.” Overigens geeft hij in hetzelfde interview aan vertrekkend trainer Peter Bosz niets kwalijk te nemen: “Als je trainer van Dortmund kunt worden, zeg je daar geen nee tegen.”

Over de tragedie rondom zijn vriend Abdelhak Nouri wil hij in dit treffen nog geen uitlatingen doen: “Het is nog te kort geleden gebeurd om hierover te praten in de media. Ik heb er heel veel verdriet van en het doet nog te veel pijn."

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22143