Maduro wil loopbaan afsluiten in Verenigde Staten of Australië

Bron: ajaxfanzone.nl

Hedwiges Maduro is sinds zaterdag transfervrij en dus kan de oud-Ajacied de mogelijkheden gaan bekijken waar hij zijn loopbaan wil gaan afsluiten. Maduro liet eerder tegenover Ajaxfanzone.nl al weten dat een avontuur in de Verenigde Staten of Australië zijn voorkeur heeft. 

Maduro keerde in 2015 terug in de Eredivisie en na Ajax, Valencia, Sevilla en PAOK Saloniki verbond Maduro zich aan FC Groningen. In het eerste jaar was Maduro nog verzekerd van een basisplaats maar moest het vorig seizoen vooral doen met een plek buiten de selectie. Momenteel weet Maduro zijn conditie op peil te houden bij ASC Waterwijk in Almere. ‘Afgelopen seizoen was het geen goed jaar voor FC Groningen en ik denk dat ik daarbij nog wel had kunnen helpen maar de trainer besliste anders. Ik ben nu 32 jaar dus mijn voetballeven zal niet heel lang meer duren. Ik wil nog één avontuur aangaan en denk daarbij aan een verhuizing naar de Verenigde Staten of Australië. Sinds zaterdag ben ik transfervrij dus officieel vrij om te gaan en staan waar ik wil’.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/07/02/maduro-wil-loopbaan-afsluiten-in-verenigde-staten-of-australie/