Ajax met Pasquali en O17-jeugd in Uitgeest

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 treedt tijdens het pinksterweekend aan met de beoogde O19 van volgend seizoen. Tijdens het ICGT toernooi in Uitgeest is bijvoorbeeld Sebastian Pasquali van de partij, met verder veel jongens uit de huidige O17.

Bezoekers van het toernooi hoeven zodoende niet te rekenen op veel spelers uit de huidige O19, dat met de supercup, het kampioenschap en de beker drie prijzen won. De spelers die volgend seizoen aansluiten bij Jong Ajax hebben al vakantie, net als de A-junioren die in juli het EK O19 spelen. Spelers als Dani de Wit, Noa Lang, Darren Sidoel en Danilho Doekhi zijn er niet bij.

Maar Aron Winter heeft genoeg om uit te kiezen. De coach kan dit weekend alvast kennis maken met zijn selectie voor komend seizoen. Oliver Horvath ontbreekt wel vanwege een blessure, maar de Hongaar Szabolcs Schön doet wel mee. Ook Pasquali, die volgend seizoen eindelijk officiële wedstrijden mag spelen, is erbij. Verder stond er een stagespeler op papier, waarvan de naam niet bekend was, maar hij is vervangen door Quinten Maduro. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105366/ajax-met-pasquali-en-o17-jeugd-in-uitgeest

Gegevens