Ajax O19 bekroont prachtseizoen met triple

Dit is het livetopic voor twee belangrijke jeugdwedstrijden. Ajax O19 bleek na rust te sterk voor PSV en pakt na de Supercup en het kampioenschap ook de beker! Om 18.30 uur staat de kampioenswedstrijd van Ajax O15 gepland. Volg het hier allemaal en praat mee.

FT | Ajax O19 - PSV O19 (3-0)Ajax O19 begon behoorlijk tam aan de bekerfinale tegen PSV en kreeg al meteen in de beginfase van de wedstrijd een aantal enorme kansen om de oren. De Eindhovenaren begonnen scherper en kwamen binnen de kortste keren liefst drie keer in de buurt van de openingstreffer.

De eerste kans van Ajax kwam via Flemming, maar hij kreeg de bal niet voorbij de PSV-goalie. Aan de andere kant bleef men opzoek naar de 0-1, maar doelman Plomper voorkwam een achterstand na een actie van Piroe. Voor rust kreeg Sidoel ook nog een enorme kans na een voorzet van Lang, maar de bal werd over het doel gekopt.