“Kan zomaar verkeerd gaan, hebben wij ook gemerkt”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Heel bizar, je wint gewoon, maar op een gegeven moment hoor je dat gejuich vanaf de tribunes ja”, aldus Joël Veltman tegen de NOS. Er werd luid gejuicht in de ArenA toen Excelsior op voorsprong kwam tegen Feyenoord, want dat betekent dat de Rotterdammers (nog) geen kampioen zijn.

“Het was een gek moment, want ik was aan de bal en speelde de bal terug. En op dat moment begint het publiek te juichen, dus ik dacht wat gebeurt er allemaal en toen later ook bij de 2-0 en de 3-0 had ik wel door wat er aan de hand was”, aldus Veltman. Toch acht hij de kans op een kampioenschap voor Ajax nog steeds klein: “Feyenoord in de Kuip, dat moet ze geen moeilijkheden opleveren, maar het wordt geen normale middag in de Kuip denk ik.”

Maar als geen ander weet hij dat het nog mis kan gaan: “Maar we willen de druk erop houden want het kan zomaar verkeerd gaan, dat hebben wij ook gemerkt. Ja, want iedereen dacht natuurlijk dat de Graafschap-uit kat in het bakkie was en wij lieten het na, dat kan zomaar tegen Heracles ook zijn.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/veltman-kan-verkeerd-wij-gemerkt/