Ajax krijgt concurrentie uit Turkije voor Huntelaar

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax toont al lange tijd interesse om Klaas-Jan Huntelaar terug te halen naar Amsterdam. Maar elke keer wanneer het erop leek dat Huntelaar een handtekening bij Ajax zou zetten, koos hij toch voor een langer verblijf bij Schalke 04.

Na dit seizoen is de 76-voudig international transfervrij en daar wil Beşiktaş gebruik van maken, dat meldt het Turkse Fanatik. In januari toonde de Turkse topclub al eerder interesse om Huntelaar binnen te hengelen, maar daar wilde Schalke 04 en Huntelaar niet aan meewerken. Hoe dan ook wil Beşiktaş een nieuwe spits aantrekken, aangezien de twee huidige spitsen Demba Ba en Vincent Aboubakar terugkeren naar respectievelijk Shanghai Shenua en FC Porto.

Huntelaar staat voorlopig nog onder contract in Gelsenkirchen, maar hij komt niet meer in de plannen voor van trainer Markus Weinzierl. Huntelaar komt ook niet meer in aanmerking voor een automatische contractverlenging, omdat hij niet aan de minimale hoeveelheid gespeelde wedstrijden kan komen, weet het Duitse BILD. En volgens BILD is er maar een mogelijke optie voor Huntelaar: Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-krijgt-concurrentie-turkije-om-handtekening-huntelaar/