Younes lovend over aanvoerder Klaassen

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Amin Younes scoorde zondag eindelijk zijn eerste doelpunt in de Eredivisie. “Ik ben blij dat ik vandaag mijn eerste doelpunt van de competitie heb gemaakt, maar we moeten het ook weer niet overdrijven. Ik moet nu zo doorgaan. Hopelijk gaan er nog meer doelpunten volgen”, laat hij weten aan Ajax TV.

“Ik wil het team en de trainers bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij bleven houden”, vervolgt de Duitser. “Dit was belangrijk voor mij. Het was heerlijk om te zien en te voelen dat iedereen weer blij is met je. Het team en ook zeker de supporters waren geweldig. Ik schoot nog op de lat en dan denk je wel even: niet weer hé. Maar gelukkig schoot ik de bal vlak voor tijd er in.”

Naast een treffer van Younes scoorde ook Davy Klaassen tegen Roda JC. Younes is lovend over de middenvelder. “Davy is een geweldig persoon. Het is geweldig om hem in het team te hebben. Hij is erg belangrijk. Met zijn doelpunten, acties, maar ook met zijn loopacties. Hij wint veel duels. We mogen blij zijn dat hij onze captain is. Ook buiten het veld is hij enorm belangrijk. Een geweldige speler.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/younes-lovend-aanvoerder-davy-klaassen/