Bosz: “Ik vind dat Overmars heel goed werk heeft verricht”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax-trainer Peter Bosz hield zich bij het transfergeweld op de achtergrond. Nu de rook is opgetrokken heeft de trainer wel een mening over de vertrokken en aangetrokken speler(s).

“Ik vind dat Marc (Overmars, red.) heel goed werk heeft verricht. Zoals eerder wel eens aangegeven, hebben wij iedere dag contact. Hij wil van mij weten hoe het met de spelersgroep is, en met name de jongens die niet spelen”, zegt Bosz tegen Ajax.nl. De trainer zag Tim Krul, Mitchell Dijks, Riechedly Bazoer, Nemanja Gudelj en Anwar El Ghazi vertrekken. “Op mijn beurt heb ik bij Marc aangegeven dat we er op de buitenkant wel iets bij mochten hebben. Dat is goed uitgepakt”, denkt Bosz over de kersverse aanwinst David Neres. De 19-jarige Braziliaan mag eerst wennen. “Davinson Sánchez was heel snel ingeburgerd, maar het kan ook wat langer duren. Het is voor ons straks ook een verrassing.”, aldus Bosz.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/02/02/bosz-ik-vind-dat-overmars-heel-goed-werk-heeft-verricht/