[Update IV] Dijks: 'Hebben iedereen nodig'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-verdediger Mitchell Dijks is naar verluidt in gesprek met de leiding van het Engelse Norwich City. Dat laat Rob Butler, verslaggever namens BBC, weten via Twitter.

Dijks werd in de zomer van 2015 door Ajax teruggehaald van Willem II en was onder voormalig Ajax-trainer Frank de Boer in veel wedstrijden basisspeler. Onder de nieuwe trainer Peter Bosz verloor hij die plek aan Daley Sinkgraven, waardoor Dijks dit seizoen bankzitter is geworden.

Opvallend is verder dat in Portugese media ook de naam van Marvin Zeegelaar aan Norwich City, dat dit seizoen uitkomt in de Championship, wordt gelinkt. De oud-Ajacied speelt bij Sporting Portugal als linksback, maar kan ook als linksbuiten uit de voeten. Norwich City verkocht recentelijk zowel zijn linksback (Martin Olsson) als zijn linksbuiten (Robbie Brady).

Update - 18.35 uurAjax heeft bevestigd dat het in gesprek is met Norwich City over een transfer van Mitchell Dijks. Dat laat Mike Verweij, journalist van De Telegraaf, weten via Twitter.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101961/update-iv-dijks-hebben-iedereen-nodig