Nouri: “Geen vervangers voor Bazoer en Gudelj. Dat voelt goed”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Abdelhak Nouri maakte dit seizoen zijn debuut voor Ajax 1. In totaal speelde hij in zeven wedstrijden mee in de hoofdmacht van de Amsterdammers. De 19-jarige middenvelder zag Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj vertrekken uit Amsterdam en dat betekent wellicht meer speeltijd voor de technisch vaardige speler.

“Er spreekt vertrouwen uit dat er na het vertrek van Riechedly Bazoer en Nemanja Gudelj geen vervangers worden gehaald. Dat voelt goed, mede daardoor zit ik lekker in mijn vel”, zegt Nouri tegen De Telegraaf. “Ik wil me bewijzen in het eerste, maar dat gaat stap voor stap. Ik ben bij de selectie gekomen, kreeg mijn minuten en hoop nu op langere invalbeurten. Het brandt van binnen, maar ik weet er inmiddels goed mee om te gaan.” Behalve in het eerste van Ajax speelde Nouri dit seizoen ook dertien keer voor Jong Ajax in de Jupiler League. Daar kwam Nouri tot zes goals en vier assists.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/01/09/nouri-geen-vervangers-voor-bazoer-en-gudelj-dat-voelt-goed/