LIVE 14.30 uur | Ajax A1 - Willem II A1 (1-1)

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 17 december. Om 12.00 uur speelt Ajax B1 op bezoek bij Almere City, terwijl de A1 van Ajax gaat spelen tegen Willem II A1. Volg het hier en praat mee!

FT | Almere City B1 - Ajax B1 (1-4)Ajax B1 heeft na een doelpuntrijke tweede helft met 1-4 weten te winnen bij Almere City B1. Met name Daishawn Redan was als invaller na rust met vier treffers enorm op dreef.

Voor rust was Ajax ook de betere partij, maar miste het wat geluk in de afronding. Zo waren Venitchio Sint, Quinten Maduro en Richonell Margaret dichtbij de openingstreffer. Telkens bleek men in de eindpass net even wat te slordig en gingen schoten telkens nét naast.

Na rust, met liefst vier andere spelers in de ploeg, scoorde Ajax B1 wel aan de lopende band. Het was Redan die, op aangeven van Margaret, voor de openingstreffer zorgde. Bij een stand van 0-1 kregen beide ploegen kansen op doelpunten. Zo werden de Almeerders tweemaal zeer gevaarlijk, maar waren namens Ajax B1 Q. Maduro, Jurgne Ekkelenkamp en Redan dichtbij de 0-2.