TV-tip: SC Cambuur - Ajax niet op open kanaal, wel bij Fox

Bron: www.ajaxlife.nl

Vermoedelijk trekt de cameraman dit keer warmere kleren aan. © Pro Shots

Peter Bosz benadrukt het keer op keer: de eerstvolgende wedstrijd is het belangrijkst. Dus gaan we het nog niet over Ajax - PSV hebben, maar wel over het duel met SC Cambuur. Ajax moet in de achtste finales van het bekertoernooi naar Friesland. Voor wie de Ajacieden niet achterna reist, hebben we een TV-tip.

Fox Sports heeft de rechten verworven voor het bekertoernooi. En omdat in deze fase van het toernooi de wet nog niet verplicht dat wedstrijden op een open kanaal te zien zijn, ben je echt aangewezen op het betaalkanaal.

De voorbeschouwing begint om 18.00 uur op het eerste kanaal van Fox. Een halfuur later wordt er naar Leeuwarden geschakeld voor de aftrap van Cambuur - Ajax.

Wie om 18.30 uur nog onderweg is naar huis en de wedstrijd via de radio wil volgen, kan bij Radio 1 terecht. Ondanks dat de uitzending van Langs de Lijn En Omstreken op Radio 1 pas om 20.30 uur begint, zijn er voor die tijd al wel flitsen te horen uit het stadion van Cambuur. Een livestream van Radio 1 vind je hier

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20970