Ook AS Roma geïnteresseerd in Bazoer

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Volgens Calciomercato zal AC Milan niet de enige zijn die in de winterstop naar Bazoer gaat hengelen. Ook AS Roma is volgens de Italiaanse krant geïnteresseerd in de diensten van de 20-jarige middenvelder. Bazoer had zelf aangegeven dat hij een vertrek uit Amsterdam zeker ziet zitten.

Bij AS Roma zijn ze zeker gecharmeerd van Bazoer. Volgens Calciomercato is Bazoer de sterke en dynamische middenvelder die ze nodig hebben om af te wisselen met spelers als Strootman, Nainggolan en de Rossi. In het bericht van de Italiaanse krant wordt hij zelfs vergeleken met de Fransman Patrick Vieira. AS Roma zou dus in willen spelen op de onvrede van Bazoer in Amsterdam, waar hij genoegen moet nemen met een plek op de bank. De Italianen schatten de middenvelder op een waarde van 15 miljoen. Al is maar de vraag of Ajax hem voor dat bedrag zal laten gaan.

Roma zou zelfs al met Bazoer en zijn familie gezeten hebben of hij het ziet zitten om naar Rome te verhuizen. Maar ook zij weten dat er andere gegadigde zijn die Bazoer naar Italië willen halen. De kans is dus ook groot dat Bazoer na de winter stop in Italië speelt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ook-as-roma-geinteresseerd-bazoer/