Klaassen over Guidetti: “Dit zegt toch genoeg”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aanvoerder Davy Klaassen is tevreden met de 3-2 overwinning op Celta de Vigo. Dankzij deze overwinning is Ajax zeker van overwintering in de Europa League. Een opvallend moment was de entree van John Guidetti bij Celta de Vigo, zag ook Klaassen. De oud-Feyenoorder werd uitgefloten tijdens zijn warming-up, deed drie vingers in de lucht -wijzend naar de hattrick die hij maakte tegen Ajax in zijn Feyenoord periode- en scoorde de 3-1. “Zijn doelpunt was best mooi”, aldus de Ajax-aanvoerder tegen het Algemeen Dagblad.

De aanvoerder wil echter verder weinig woorden wijten aan de Zweed, die ‘Feyenoord, Feyenoord’ riep na zijn treffer. Daarnaast bleef Guidetti met drie vingers in de lucht wijzen, verwijzend naar de hattrick in zijn Feyenoord-tijd. “Het zegt toch genoeg dat hij teert op een hattrick van een paar jaar terug”, zo zegt Klaassen tegen het AD.

De middenvelder vond het doelpunt van Guidetti ‘best mooi’. Guidetti zei op zijn beurt zijn doelpunt voor de mensen van Feyenoord te hebben gemaakt. “Waar ik ook speel, Feyenoord is mijn club. Daarom ben ik geen fan van Ajax.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-zegt-toch-genoeg/