Ziyech over eigen spel: “Was niet des Hakims”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Hakim Ziyech was zaterdagavond de matchwinner van Ajax. De middenvelder schoot van afstand heerlijk raak, maar was met zijn overige schoten veel minder succesvol. “Dat ene schot zat er lekker in, maar die overige schoten mogen we snel vergeten. Het was vandaag niet des Hakims. Eigenlijk moeten we deze hele wedstrijd vergeten. Het belangrijkste is dat we de drie punten hebben gepakt. Punt erachter en ons nu gaan focussen op Celta-thuis”, vertelt de maker van het enige doelpunt vandaag aan FOX Sports.

“Je zag vooral dat de eerste helft heel moeizaam was. Het baltempo was heel laag en we konden daardoor moeilijk de vrije man in het midden vinden”, vervolgt hij. “Daardoor kregen we het moeilijk en konden zij op de counter loeren. Na rust valt de 1-0 snel en dan hoop je door te drukken, maar als je de kansen dan niet afmaakt wordt het nog heel spannend.”

Het spel van Ajax was niet echt om over naar huis te schrijven. “Dat lage tempo lag echt aan onszelf. We lieten de bal niet snel genoeg rondgaan en daarnaast liepen we ook niet snel genoeg vrij. We deden bijna alles uit stilstand en dan wordt het vaak heel lastig.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ziyech-eigen-spel-was-des-hakims/