Bild Zeitung: Huntelaar keert volgende zomer naar Ajax terug

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Bild Zeitung geeft aan dat Klaas-Jan Huntelaar volgend jaar terugkeert naar Ajax. De Nederlander kan bij Schalke ’04 op steeds minder speelminuten rekenen.

Vandaag vraagt de Duitse krant zich af of de 33-jarige spits reeds aan zijn afscheidstournee is begonnen. Afgelopen weekend, toen Schalke tegen Mainz’05 speelde, zat Huntelaar voor het tweede duel op rij op de bank. En dat terwijl eerste spits, de Zwitser Breel-Donald Embolo, langdurig is geblesseerd. Volgens de Duitse krant heeft Huntelaar geen toekomst meer bij het Schalke van trainer Markus Weinzierl. Dankzij een clausule wordt zijn contract met een seizoen verlengd wanneer the Hunter de helft van de wedstrijden speelt. Als dat gebeurt, strijkt de Oranje-international volgend seizoen €7 miljoen op. De Bild journalisten verwachten echter dat Huntelaar na dit seizoen zijn verbintenis laat ontbinden en terugkeert naar zijn oude werkgever Ajax. Daarbij is de verwachting dat Huntelaar nog wel een flinke afkoopsom mee zal nemen.

Forum: Klaas-Jan Huntelaar

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/10/25/bild-zeitung-huntelaar-keert-volgende-zomer-naar-ajax-terug/