Bosz over Ziyech: 'Kan elf man wisselen'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Peter Bosz was na afloop van Heracles Almelo - Ajax (0-2 winst) een blij man. In weken van drie wedstrijden in een week is een uitoverwinning bij een lastige opponent fijn. 

'Het is een hele drukke fase waarin wij zitten. Dan moet je hier naartoe en dan ben je blij met een 0-2 overwinning', begint Bosz bij de NOS. De trainer hield Hakim Ziyech vroegtijdig naar de kant. Mensen uit de wereld zagen een teleurgestelde Ziyech, maar daar wil Bosz niets van weten. 

'Ik dacht met Bertrand op rechts en met een balvaste spits meer gevaar te kunnen stichten. Wat is het nou voor onzin? Die jongen geeft gewoon een hand. Ik zou ook niet blij zijn. Dit is voetbal. Ik kan elf man wisselen en daar is hij er ook een van. Het is een hele normale reactie', legt Bosz uit, die verder ingaat op het aankomende drukke programma met een bekerwedstrijd, de competitie en Standard Luik dat op bezoek komt in Amsterdam voor de Europa League. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99169/bosz-over-ziyech-kan-elf-man-wisselen