TV-tip: Panathinaikos - Ajax live op RTL 7 en gratis stream

Bron: www.ajaxlife.nl

Je kunt via verschillende kanalen zien hoe Ajax presteert in Athene. © Pro Shots

Verhuisbericht! De Europese wedstrijden van Ajax zijn vanaf nu te zien bij RTL 7. Dat heeft alles mee te maken dat de ploeg van Peter Bosz Europa League moet spelen. Panathinaikos - Ajax is de eerste in een hopelijk lange reeks wedstrijden bij RTL.

Hoewel de aftrap pas om 21.05 uur is, begint de voorbeschouwing al om 18.00 uur. De vaste gezichten van RTL 7 – reken op Derksen en Genee – zullen vanaf dat moment een uur lang hun mening geven over de kansen van Ajax, Feyenoord en AZ.

Je kunt vervolgens kiezen voor het voorgerecht, kijken of Zlatan weer eens scoort in De Kuip. Je kunt ook nog even van het mooie weer genieten. Vanaf 21.00 uur schakelt RTL naar Athene voor het hoofdgerecht.

Kijk je liever achter de decoder? Dan moet je bij Fox Sports zijn. Het betaalkanaal zendt de eerste wedstrijd van Ajax in groep G net zo goed uit. Het schakelprogramma Studio Europa League begint om 18.00 uur op Fox Sports 1 en Panathinaikos - Ajax is vanaf 21.00 uur zonder onderbrekingen te zien op het vijfde kanaal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20406