Telegraaf: ‘Ajax en FC Twente akkoord over transfer Ziyech; dinsdag keuring en presentatie’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech trekt dinsdagmiddag om 16.00 uur het shirt van Ajax over zijn schouders en zet dan na slopende weken zijn handtekening onder een contract tot de zomer van 2021. Alleen de medische keuring dinsdagochtend scheidt hem nog van dat moment, zo meldt De Telegraaf zojuist.

Hoewel Ziyech zelf zegt nooit gewanhoopt te hebben weet de sterspeler van FC Twente wel dat zijn geduld lang op de proef is gesteld en dat hij op alle fronten het hoofd koel heeft moeten houden. Terwijl aan de ene kant nog elke dag topprestaties van hem worden verwacht, werd er achter de schermen en boven zijn hoofd een keihard gevecht om zijn handtekening gevoerd.

Belangrijkste aankoopVoor een bedrag van elf miljoen euro heeft Ajax de belangrijkste, en in de ogen van de supporters, meest creatieve aankoop voor het seizoen 2016-2017 binnen. Technisch directeur Marc Overmars stond in de laatste uren van de onderhandelingen niet meer toe dat Swansea City, Burnley, Fenerbahçe of Anderlecht zich nog in de strijd om de meest begeerde voetballer in de Eredivisie zouden mengen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/08/30/telegraaf-ajax-en-fc-twente-akkoord-over-transfer-ziyech/