Dolberg: ‘Ik ben bereid te accepteren als Ajax een nieuwe aanvaller haalt’

Bron: ajaxfanzone.nl

Kasper Dolberg maakte tijdens de eerste wedstrijd tegen PAOK Saloniki vorige week, waar hij na rust voor de gelijkmaker zorgde, een goede indruk. Het ziet er vooralsnog echter niet naar uit dat Kasper Dolberg het vertrouwen krijgt in de spits bij Ajax. Met het aanstaande vertrek van Arek Milik naar Napoli lag de weg open maar Ajax is toch op zoek naar een andere spits met meer ervaring. Dolberg blijft realistisch.

Dolberg begrijpt dat Ajax de transfermarkt op zal gaan nu Milik definitief vertrekt, zo verteld hij in gesprek met het Deense TV2. “Ik ben bereid te accepteren als er een nieuwe aanvaller komt. Het is niet zo dat ik elke keer moet spelen. Ik denk dat ik veel wedstrijden moet spelen, hopelijk in het eerste elftal.”

Er worden verschillende namen genoemd als nieuwe spits maar Dolberg houdt zich daar niet mee bezig. Hij richt zich vooral op zijn eigen ontwikkeling. “Fysiek ontwikkel ik mijzelf heel erg op dit moment en ik ben in een betere vorm. Ik sta momenteel waar ik moet staan”, aldus de pas 18-jarige Deen.

Likes(89)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/07/31/dolberg-ik-ben-bereid-te-accepteren-als-ajax-een-nieuwe-aanvaller-haalt/