Bazoer en Milik ontbreken, Westermann zou kunnen spelen

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Vanmiddag was de persconferentie voorafgaand aan het duel tussen Ajax en PAOK Saloniki. Daarin is duidelijk geworden wie er morgenavond wel en wie er niet beschikbaar zijn voor trainer Peter Bosz.

“Bazoer is niet fit genoeg om te spelen”, begint Bosz, die het ook al zonder Nemanja Gudelj moet doen (schorsing). “Daarnaast zal ik Milik ook niet bij de groep pakken, omdat twee trainingen in de benen te weinig is om klaar te zijn voor die wedstrijd. Ook voor een kwartier of een half uur. Of ik het anders had gedaan met zijn vakantie? Nee, ik had het precies zo gedaan, want hij heeft die vakantie nodig. Anders krijg je later in het seizoen blessures. Spelers hebben echt die tijd nodig.” Aanwinst Heiko Westermann is wel beschikbaar, geeft de coach tot slot aan. “Hij loopt natuurlijk wel een weekje achter op de conditie van de rest, maar hij zou kunnen spelen als ik dat zou willen.”

Forum: [Derde voorronde CL] Ajax – PAOK Saloniki

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/07/25/bazoer-en-milik-ontbreken-westermann-zou-kunnen-spelen/