Ruim 25.000 kaarten verkocht voor PAOK-thuis

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aanstaande dinsdag speelt Ajax in de Amsterdam ArenA het heenduel van het tweeluik met PAOK Saloniki. Vanaf 20:45 uur gaan de Amsterdammers op jacht naar een goed uitgangspunt voor de return op woensdag 3 augustus in Griekenland, die een plek op moet leveren bij de play-offs van de UEFA Champions League. Ajax meldt op de officiële website goed nieuws in aanloop naar het thuisduel.

Ajax kan dinsdag rekenen op support van zeker 25.000 fans. Club Card-houders kunnen sinds afgelopen dinsdag maximaal vier kaarten kopen. Ajax hoopt op zo veel mogelijk steun van Ajacieden en biedt zodoende tickets aan vanaf 20 euro. Fans die nog niet beschikken over een Club Card, kunnen deze aanvragen op de site van Ajax. Deze kost eenmalig 6 euro en je ontvangt meteen een digitale barcode om je tickets te kunnen aanschaffen.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryAlgemeenNieuwsFoto proshotsSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

Wedstrijdselectie Ajax – PAOK

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ruim-25-000-kaarten-verkocht-paok-thuis/