Bosz slijpt zijn patroon verder en verder in bij Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Even onthouden: Gudelj mist het eerste CL-kwalificatieduel wegens schorsing. © Pro Shots

Geen Lucas Andersen meer, geen Mike van der Hoorn meer. Ajax kiest duidelijk voor de toekomst en dus moeten we door. De basis voor die toekomst wordt deze week gelegd in Oostenrijk. Peter Bosz is druk bezig om de ideeën over te brengen die straks moeten worden uitgevoerd.

Het is nog steeds vroeg dag en de eerste oefenwedstrijd moet nog worden gespeeld, maar voordat je het weet staat de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League alweer op het programma. De kaartverkoop is inmiddels gestart, dan komt het dichtbij.

En dus togen de Ajacieden ook woensdag weer op hun fiets naar het trainingsveld in het Zillertal. Aan de omgeving ligt het niet, die is prima. Als de Ajacieden de ideeën van Bosz net zo in zich opnemen als het uitzicht, dan komt het wel goed.

Tijdens de woensdagtraining werd veel kort werk gedaan, om de conditie weer op peil te brengen. Plus positiespelletjes, een heleboel verschillende positiespelletjes. Dit alles met in het achterhoofd de gedachte: druk vooruit! Want dat is wat Bosz graag wil zien.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19989