Everton heeft geen moeite met transfersom van 15,3 miljoen voor Cillessen

Bron: ajaxfanzone.nl

Jasper Cillessen leek vorige zomer zo goed als zeker de overstap te maken naar Manchester United om daar David de Gea op te volgen. De Gea vertrok echter niet naar Real Madrid waardoor Cillessen bij Ajax bleef. Komende zomer raakt de doelman wellicht in eenzelfde scenario verzeild want nu lijkt Everton een belangrijke gegadigde om Cillessen los te weken bij Ajax.

Bij The Toffees zal de aanstelling van Ronald Koeman als manager zeker mee gaan spelen want Koeman heeft inmiddels laten weten gecharmeerd te zijn van de doelman van Ajax. De huidige doelman Tim Howard heeft voor een terugkeer naar zijn vaderland gekozen en gaat spelen voor de Colorado Rapids in de VS. Farhad Moshiri, mede-eigenaar van Everton, garandeerde onlangs nog dat de club deze zomer (en later) flink kan spenderen. Cillessen moet €15,3 miljoen kosten maar dat lijkt geen probleem voor Moshiri.

Bron: Daily Mirror

Likes(36)Dislikes(144)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/06/10/everton-heeft-geen-moeite-met-transfersom-van-153-miljoen-voor-cillessen/