LIVE 20.00u | Jong Ajax - FC Den Bosch (3-1)

Bron: www.ajaxshowtime.com

LIVETOPIC | Dit is het livetopic voor de laatste officiële wedstrijd van Jong Ajax in de Jupiler League dit seizoen. De Amsterdamse talenten nemen het op De Toekomst op tegen FC Den Bosch. De wedstrijd begint vanaf 20.00 uur en wordt niet live uitgezonden. Wel komen de hoogtepunten voorbij op het schakelkanaal op FOX Sports 1. 

Verslag eerste helft:Jong Ajax begon in het laatste duel van het trainersduo Ulderink - Stam niet voortvarend. De jongelingen waren erg slordig aan de bal en er werd weinig gecreëerd. Sam Hendriks begon op rechtsbuiten, maar wisselde al gauw van positie met Richairo Zivkovic.

Dat bracht direct het gewenste resultaat, want bij een counter stuurde Abdelhak Nouri Zivkovic diep, die via de keeper afrondde. Er was weinig aan de hand voor Jong Ajax, totdat de uitploeg op gelijke hoogte kwam. André Onana kwam uit, de bal ging langs hem, Pelle Clement stond nog op de doellijn, maar hij kon niet voorkomen dat de bal erin ging: 1-1. 

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Van Bruggen (Lartey Sanniez), Mirani, Dankerlui; Clement, Van de Beek, Nouri; Hendriks, Zivkovic, Acolatse (El Mahdioui).

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/96275/live-2000u-jong-ajax-fc-den-bosch-3-1