Struijk: “Het sportieve verhaal was goed”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax hengelde afgelopen week twee verdedigers van ADO Den Haag binnen. Eén van hen is de 17-jarige Pascal Struijk. “Het is goed voor mijn ontwikkeling en ik verheug me erop te starten”, vertelt hij in gesprek met Ajax Showtime.

“Ik ben altijd onder de indruk geweest van Ajax, simpelweg omdat het altijd gezien wordt als één van de beste clubs. Daar mag ik nu bij horen. Het sportieve verhaal was goed. Er is goede persoonlijke begeleiding, er zijn specialisten als trainers en zijn alle mogelijkheden om mijn verbeterpunten beter te maken. Tevens is het niveau van mijn medespelers hoog”, aldus Struijk, die ook jeugdinternational is.

Over zijn sterke en minder sterke punten is hij duidelijk: “Mijn sterke punten zijn mijn duelkracht, tweebenigheid, passing en scorend vermogen en inzicht. Het positie kiezen, het wenden en keren, dat mag beter. ” Bij Ajax hoopt hij dus aan die punten te gaan werken. Zijn doelen voor volgend seizoen heeft hij al gesteld: “Kampioen worden met de A1 en meetrainen met Jong Ajax.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/struijk-het-sportieve-verhaal-was-goed/