Riedewald bijna terug: buitentraining hervat

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jaïro Riedewald heeft voor het eerst sinds het oplopen van zijn enkelblessure tegen Feyenoord (7 februari) weer buiten kunnen trainen. De mandekker werkte een looptraining af op sportcomplex De Toekomst en deed bovendien enkele individuele oefeningen met de bal. Dit valt te lezen op Ajax.nl.

Ook met de blessure van Kenny Tete gaat het voortvarend. De rechtsback deed nog enkele oefeningen apart van de groep, maar een rentree voor de verdediger is aanstaande. Ook trainer Frank de Boer maakt stappen in zijn herstel. De hechtingen zijn eruitgehaald en op de training van woensdag had hij een geheel nieuw vervoersmiddel tot zijn beschikking. Op een soort e-bike kan hij met snelheden van 35 kilometer per uur over het veld razen, zo valt te lezen.

Verder wordt aangegeven dat net als vaker na de winterstop op woensdag een talentraining heeft plaatsgevonden. Onder meer waren spelers als Abdelhak Nouri, André Onana, Frenkie de Jong, Leeroy Owusu, Kasper Dolberg, Vaclav Cerny, Carel Eiting, Matthijs de Ligt en Richairo Zivkovic hierbij van de partij. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/95721/riedewald-bijna-terug-buitentraining-hervat