Klaassen: “Tuurlijk ben ik er blij mee”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax had het in het begin van de wedstrijd even lastig, maar won uiteindelijk comfortabel met 0-4 van Willem II: “Ik denk dat zij in het begin goed druk zetten, in de eerste minuten waren we er niet bij. Uiteindelijk wordt het 0-4, dat is wel lekker”, aldus Klaassen na afloop tegenover FOX Sports.

De Amsterdammers kwam vlak voor rust op 0-1 en liepen na rust uit: “In de tweede helft speelden we beter, we vonden steeds beter de vrije man en dan is het uiteindelijk wel makkelijk”, zo vond de aanvoerder. Dankzij de zege van Ajax blijft de titelrace spannend, want ook PSV won gisteren: “Het is een mooie titelrace voor iedereen, ik hoop dat wij uiteindelijk aan het langste eind gaan trekken”, lachte Klaassen.

Ook persoonlijk kent Klaassen een goed seizoen, hij staat inmiddels op elf goals en acht assists. “Maar ik ben niet iemand die van tevoren denkt ‘dit en dat wil ik halen’. Tuurlijk ben ik er blij mee, maar als we geen kampioen worden is het toch jammer. Als we kampioen worden en dit blijft gebeuren, dan is het mooi.”

// < ![CDATA[// < ![CDATA[ (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});// ]]>

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/klaassen-tuurlijk-ben-ik-er-blij-mee/