Van der Wiel met spoed geopereerd aan blinde darm

Bron: www.ajaxlife.nl

'Greg' gaat voor de vierde keer op rij Frans kampioen worden. © Pro Shots

Het was naar nu blijkt een weekeinde van uitersten voor Gregory van der Wiel. De rechtsachter van Paris Saint-Germain was zaterdag nog eindstation van een zeer fraaie aanval om zondag in het ziekenhuis te belanden. 'Greg' kampte met een acute blindedarmonsteking.

Het nieuws over Van der Wiel werd dinsdag naar buiten gebracht door PSG-trainer Laurent Blanc, die de komende tijd niet over zijn vaste rechtsback kan beschikken. Er wordt gesproken over een hersteltijd van 'enkele weken', wat dat ook precies moge betekenen.

Van der Wiel was een dag eerder nog de gevierde man bij PSG, dat nummer twee Angers met maar liefst 5-1 oprolde. De voormalig Ajacied hoefde de bal slechts nog in het doel te schieten na enkele hoogstandjes van Zlatan Ibrahimovic, Ángel Di María en Blaise Matuidi.

Het heeft er alle schijn van dat PSG het in de Franse Ligue 1 wel even zonder Van der Wiel kan stellen. De koploper heeft een voorsprong van maar liefst 21 punten op de achtervolgers. Het is geen typefout, PSG staat kort na de winterstop echt 21 punten voor...

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=19119