De Boer: ‘Sanogo terugsturen naar Londen behoort tot de mogelijkheden’

Bron: ajaxfanzone.nl

Frank de Boer laat tegenover AT5 weten dat hij zich zorgen maakt om de spitspositie bij Ajax. Momenteel beschikt de trainer over Arek Milik en Yaya Sanogo en over laatstgenoemde is de trainer absoluut niet tevreden. Sanogo, gehuurd van Arsenal, kan zijn status voorlopig nog niet waarmaken.

‘Wij kennen de voetbalkwaliteiten van Sanogo maar vooralsnog is hij nog steeds niet fit en dat mogen wij ons als begeleiding aanrekenen maar dat ligt voor een deel ook bij hemzelf. Als wij na 1 februari te maken krijgen met een blessure van Arek Milik dan heb je een probleem. Arek doet het in mijn ogen prima al zijn er altijd verbeterpunten zoals het klaarleggen voor zijn medespelers. Eigenlijk zoek ik iemand die dat wel beheerst en dan heb je de juiste mix. We zijn druk bezig momenteel en wellicht sturen we Sanogo terug naar Arsenal mocht er toch nog wat gebeuren in deze transferperiode, maar aan de andere kant maken sommige situaties het ook weer makkelijker voor andere mensen’.

Bron: AT5

Likes(89)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/01/19/de-boer-sanogo-terugsturen-naar-londen-behoort-tot-de-mogelijkheden/

Gegevens

Onderwerpen: AT5, Blessure, Spits, Trainer, Transfers, Huur
Tags: Nieuws
Clubs: Arsenal, AFC Ajax
Trainers: Frank de Boer