”Om een visie uit te voeren moet je bij elkaar gaan zitten”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

In het wekelijkse praatje met de pers ging Ajax-trainer Frank de Boer in op de extra veiligheidsmaatregelen rondom thuiswedstrijd tegen SC Cambuur, de supportersactie en natuurlijk de perikelen rondom Wim Jonk. De trainer nam  een duidelijk standpunt in over het geschil tussen de twee partijen. ”Om een visie uit te voeren moet je met elkaar aan tafel zitten. Dat is niet gebeurd.”

In Amsterdam gaat het de laatste paar weken absoluut niet alleen maar over voetbal. De problemen rondom het technisch hart speelden al een een geruime tijd op de achtergrond, maar enkele weken terug is de lont duidelijk in het kruitvat gestoken. Ook de persconferentie stond deels in het teken van deze schermutselingen. Frank de Boer was helder in zijn commentaar. ”Wij zien het conflict met Jonk als een arbeidsconflict. Dat heeft weinig van doen met het uitvoeren van de visie van Cruijff.” Daarnaast stelde de trainer dat Ajax nog steeds de visie volgt die het is gestart enkele jaren geleden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/om-een-visie-uit-te-voeren-moet-je-met-elkaar-aan-tafel-zitten-dat-is-niet-gebeurd/