Maduro kijkt uit naar zaterdag: ‘Supporters hebben mij altijd goed behandeld’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hedwiges Maduro kijkt uit naar de ontmoeting met Ajax van aanstaande zaterdag. Maduro komt momenteel uit voor FC Groningen en keert zaterdag na lange tijd weer even terug in de Amsterdam Arena, een speciaal moment voor de oud-Ajacied. 

‘Voor mij is het bijzonder om terug te keren in de Arena, weliswaar in een ander shirt. De supporters hebben mij altijd goed behandeld en dat zal ik nooit vergeten. Ik heb nooit een kans gekregen om afscheid te nemen zoals dat nu gebruikelijk is bij Ajax en dat maakt het nog meer speciaal. We zitten momenteel met Groningen in een flow dus komen we met vertrouwen richting Amsterdam en zullen voor drie punten gaan, maar zo moet je iedere wedstrijd ingaan natuurlijk’. Maduro speelde tussen 2004 en 2008 voor Ajax en vertrok toen naar Valencia. Via Sevilla en PAOK Saloniki streek de speler afgelopen zomer neer in Groningen waar hij een contract voor twee jaar tekende.

Bron: Ajaxshowtime

Likes(33)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/09/24/maduro-kijkt-uit-naar-zaterdag-supporters-hebben-mij-altijd-goed-behandeld/