UEFA Europa League: Mooie duels lonken voor AZ, Ajax en FC Groningen

Bron: www.nieuwslog.nl

Met AZ, Ajax en FC Groningen heeft Nederland momenteel drie ploegen in de Europa League. Laatstgenoemde lijkt niet veel aanspraak te maken om te overwinteren in het Europese bekertoernooi, maar een stunt is wellicht in de maak. Aanstaande donderdag beginnen de ploegen aan hun Europese seizoen, maar wat zijn nu eigenlijk de kansen van deze teams?

Bij Kroon Casino Sports kan je online wedden op de Europa League wedstrijden. Wat denk jij dat het gaat worden?

Ajax meest ervaren ploeg in Nederlandse begrippen

De afgelopen jaren maakte Ajax vaak indruk in Europa door diverse mooie resultaten te boeken in de Champions League. FC Barcelona en Manchester City werden al eens verslagen, hetgeen leidde tot veel lovende reacties onder tegenstanders en diens oefenmeesters.

De ploeg van Frank de Boer moet het in het eerste duel in de Europa League opnemen tegen Celtic, geen onbekende opponent voor de Amsterdammers. Ajax speelde de afgelopen jaren met succes tegen de Schotten, dus de spelers zullen er positieve herinneringen aan hebben overgehouden.

……

Lees het volledige artikel op http://www.nieuwslog.nl/1250119-uefa-europa-league-mooie-duels-lonken-voor-nederlandse-clubs/