Carlos Aalbers: 'Ik weet van niets'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Technisch directeur van Willem II, Carlos Aalbers, heeft verbaasd gereageerd op het nieuws dat Ajax-huurling Ruben Ligeon alweer weg zou willen bij Willem II. 'Ik weet van niets', aldus Aalbers tegen Fox Sports. 

Ligeon komt niet aan spelen toe bij de Tilburgers en zou zijn eigen conclusies getrokken hebben. Hij moet Frank van der Struijk voor zich dulden en heeft met Guus Joppen nog een concurrent op de rechtsbackpositie. 

Ajax verlengde aan het begin van dit seizoen het contract van Ligeon t/m 2017 en verhuurde de snelle rechtsback direct aan Willem II. Nadat hij vorig seizoen ook al was verhuurd aan NAC Breda. Nu komt daar dus mogelijk een vroegtijdig einde aan. 

Over wie Aalbers wel wat weet is nieuwste Ajax-huurling Lucas Andersen. 'Hij is een prima speler. Een voorbeeld uit de Ajax-school. Hij is heel goed in het positiespel en is multifunctioneel voor ons. De wens van Ajax is dat hij hier aan spelen toekomt, maar we hebben de vrijheid. Het blijft tenslotte voetbal. Dat houdt in dat ook Andersen zich elke week moet bewijzen en moet presteren. Daar wordt hij ook een volwassenere speler van.' 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/89885/carlos-aalbers-ik-weet-van-niets