Dijks ‘Als Bouy bij Ajax was gebleven had hij het eerste gehaald’

Bron: ajaxfanzone.nl

Mitchell Dijks keerde deze zomer terug bij Ajax, na een afwezigheid van twee jaar. De linksback doorliep de opleiding, debuteerde in augustus 2012 in het eerste elftal, vertrok op huurbasis naar Heerenveen en Willem II maar na vorig seizoen wilde Ajax de back graag terug hebben.

Op Ajax.nl blikt hij terug op het team waarvan hij jaren geleden deel uitmaakte: de B1. De enige speler die met hem op dit moment deel uitmaakt van de A-selectie is Davy Klaassen, van wie Dijks aangeeft nog steeds goed bevriend mee te zijn. Er zitten nog meer bekendere namen tussen: Fabian Sporkslede, Stefano Denswil en Ouasim Bouy bijvoorbeeld. Die laatste besloot Ajax in het seizoen 2011/12 de rug toe te keren ten faveure van Juventus: doodzonde, vindt Dijks. “Te vroeg vertrokken. Hij had zo veel talent. Ouasim had een goede trap en kon het eerste elftal zeker halen. Als hij bij Ajax was gebleven had hij het eerste gehaald, denk ik”, spreekt Dijks waarderend uit.

Bron: Ajax.nl

 

Likes(52)Dislikes(2)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/07/24/dijks-als-bouy-bij-ajax-was-gebleven-had-hij-het-eerste-gehaald/