Informatie kaartverkoop Ajax - Rapid Wien

Bron: www.ajaxlife.nl

Hopelijk wordt het ook tegen Rapid volle bak!© Björn Martens

De loting is geweest en dus wordt het tijd om de kaartverkoop te hervatten. We hebben het uiteraard over Ajax - Rapid Wien. De wedstrijd wordt dinsdag 4 augustus gespeeld en de aftrap is om 20.15 uur.

Ajax heeft alvast besloten om de kaartverkoop te hervatten en we kunnen de club alleen maar gelijk geven. Het is zaak om de Amsterdam Arena goed vol te krijgen voor de return tegen de absoluut niet te onderschatten nummer twee van Oostenrijk.

Seizoenkaarthouders kunnen het weekeinde van 18 en 19 juli kaarten kopen met 10 procent korting. Er zijn op de eerste en tweede ring volop stoelen beschikbaar voor minder dan twee tientjes. Twee kaartjes per persoon, luidt de afspraak. Voor Vak410 geldt een uitzondering.

Vanaf maandag de 20ste kunnen ook leden van de Supportersvereniging Ajax (Ajax Life, Ajax Jonge Schare en Kids Club) kaartjes kopen voor Ajax - Rapid. Dit gaat volgens het principe van vier kaartjes de man, maar dan zonder de korting. Een kaartje kopen voor ongeveer twee tientjes moet lukken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17864