Ajax - Panathinaikos

Bron: www.ajaxlife.nl

Een aanvoerder die bikkelt zien we graag!© Pro Shots

Het zijn best lastige tijden voor een Ajacied. Waar moet je op hopen? Op het beste natuurlijk, maar als Ajax dan met 1-3 verliest van FC Nordsjælland is dat niet iets om vrolijk van te worden. Gelukkig stemt het spel en de winst (2-0) tegen Panathinaikos alweer snel enigszins gerust.

Het blijft natuurlijk altijd de vraag of de Grieken veel zin hadden in een oefenwedstrijdje, maar Ajax toonde zich van zijn goede kant. Vooral het middenveld Bazoer-Klaassen-Sinkgraven liet leuke dingen zien. Dat zegt nog niet zo heel veel, maar geeft wel hoop op betere tijden.

We hebben nog wel een verbeterpuntje gespot: het creëren van kansen. Het lukt de Ajacieden maar met moeite om de spits aan te spelen. Het leek wel alsof Arek Milik op een eiland stond, zo weinig werd hij in het spel betrokken.

Toen de Pool eens via een fraaie aanval in stelling werd gebracht, op sportpark De Wachtelenberg in Epe, was het ook meteen raak. Hadden we al opgemerkt dat zoiets hoopt biedt? Anwar el Ghazi zorgde in de slotfase ook nog voor de 2-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17814