Tweede Ajax Run op 25 oktober; speciaal vak SV Ajax-leden

Bron: www.ajaxlife.nl

De finish is ook dit jaar weer in de Amsterdam Arena.Ajax Images

Ook dit jaar kunnen Ajacieden weer hardlopen in en om de Amsterdam Arena. Ajax organiseert namelijk op zondag 25 oktober voor het tweede jaar op rij de Ajax Run, vorig jaar nog de Ajax Foundation Run geheten.

Inderdaad 25 oktober, dat is de dag van Vitesse - Ajax. Daar wordt rekening mee gehouden, want het programma start iets eerder dan vorig jaar. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om de wedstrijd live uit te zenden.

De Kids Run begint om 12.00 uur. Een halfuur later worden de deelnemers aan de vijf kilometer weggeschoten. En om 13.15 uur is de tien kilometer aan de beurt. Vitesse - Ajax begint om 14.30 uur, dus een beetje getrainde loper moet op tijd binnen zijn voor de wedstrijd. Bij alle afstanden is de finish in de Arena.

Voor leden van de Supportersvereniging Ajax hebben we nog iets extra’s. Bij de vijf en tien kilometer hebben we eigen startvakken, direct achter de wedstrijdlopers. Iedereen die zich voor 1 oktober aanmeldt met een geldig lidnummer van Ajax Jonge Schare of Ajax Life, mag starten in ons speciale vak.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=17797