Ajax oefent op 10 juli in Hardenberg tegen Nordsjælland

Bron: ajaxfanzone.nl

Langzamerhand wordt er steeds meer duidelijk over het oefenprogramma van Ajax in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Vrijdag 10 juli (aftrap om 16.30 uur) speelt Ajax in Hardenberg tegen de in de Deense Superliga uitkomende club Nordsjælland. Diezelfde dag speelt Ajax ook tegen panathinaikos op het veld van SV Epe. Frank de Boer heeft de laatste jaren wel vaker in de voorbereiding zijn selectie opgeknipt en twee duels op één dag laten spelen.

Vorig jaar oefende Ajax in de voorbereiding al op het veld van HHC Hardenberg tegen Real Sociedad. “Dat is ze zo goed bevallen dat ze dit jaar weer komen”, aldus een in zijn nopjes zijnde voorzitter Bert Beun van de Hardenbergse voetbalclub HHC tegenover De Stentor. “Vorig jaar heeft trainer Frank de Boer al gezegd dat hij dit jaar terug wilde komen. Mooi dat deze belofte wordt ingelost.” De wedstrijd wordt gespeeld tijdens het trainingskamp van Ajax in De Lutte.

Bron: DeStentor

Likes(6)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/06/08/ajax-oefent-op-10-juli-in-hardenberg-tegen-nordsjaelland/