Engelsen weten van geen ophouden: West Ham meldt zich voor De Boer

Bron: ajaxfanzone.nl

Britse media blijven speculeren op een mogelijk vertrek van Frank de Boer richting de Premier League. In een eerder stadium waren Tottenham Hotspur en Newcastle United concreet en dat zou nu voor West Ham United gelden. Frank de Boer ondertussen heeft aangegeven nog minimaal een seizoen bij Ajax te willen blijven en daarnaast sluit hij niet uit dat hij zijn contract tot medio 2017 uitdient of uiteindelijk zelfs langer blijft.

De clubleiding van West Ham United zou enkele dagen geleden naar verluidt zich bij Ajax gemeld hebben om de beschikbaarheid van De Boer te toetsen. De club zou nul op het rekest gekregen hebben. West Ham-voorzitter David Gold is echter een fan van de werkwijze van De Boer en de gesprekken zouden, volgens Britse media, hervat zijn. West Ham kondigde afgelopen zondag het vertrek van Sam Allardyce aan en is sindsdien op zoek naar een nieuwe manager.

West Ham wil zo snel mogelijk een nieuwe trainer aanstellen, voor aanvang van de deelname aan de Europa League, en is bereid om De Boer een hoger salaris aan te bieden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/29/west-ham-aast-op-frank-de-boer/