Ling met Trencin kampioen: ‘Als we Ajax kunnen loten in CL zou dat een stunt zijn’

Bron: ajaxfanzone.nl

AS Trencin werd afgelopen woensdag kampioen van Slowakije zonder zelf te spelen omdat de enige concurrent; FC Zilina, in eigen huis verloor van Bratislava (1-2), waardoor de club van Tscheu La Ling met nog twee speelronden te gaan niet meer te achterhalen is. Het is de eerste titel voor de club waar ook de Nederlanders Gino van Kessel en Ryan Koolwijk onder contract staan. Eerder won AS Trencin ook al de nationale beker.

“De Ajax-visie is hier snel opgepakt. We hebben de jongste ploeg, spelen het meest aanvallend en zijn het productiefst. Omdat iedereen vanuit dezelfde visie werkt, zijn er ieder jaar stappen gemaakt”, aldus oud-Ajacied La Ling vandaag in De Telegraaf.

AS Trencin mag door het behalen van de landstitel komend seizoen starten in de tweede voorronde van de Champions League. “Als we die doorkomen kunnen we Ajax loten. Dat zou helemaal een stunt zijn”, besluit La Ling, die enkele jaren geleden door Johan Cruijff bij Ajax werd voorgedragen als directeur.

Bron: De Telegraaf

Likes(5)Dislikes(0)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2015/05/22/ling-met-trencin-kampioen-als-we-ajax-kunnen-loten-in-cl-zou-dat-een-stunt-zijn/

Gegevens