Menig redt punt voor Jong Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Jong Ajax heeft het seizoen afgesloten met een gelijkspel tegen FC Oss. Op de Toekomst werd het 1-1 dankzij de late gelijkmaker van Queensy Menig. Hierdoor eindigt de ploeg van Jaap Stam en Andries Ulderink als beste beloftenelftal in de Jupiler League.

Nog voor de wedstrijd begon waren er de eerste problemen voor trainers Stam en Ulderink. Richairo Zivkovic had last van zijn lies tijdens de warming-up en moest hierdoor afhaken. Elton Acolatse was zijn vervanger.

Vrijwel direct na de aftrap was er de kans voor FC Oss. Andre Onana wist het schot echter te keren en voorkwam zo een vroege achterstand. Jong Ajax kwam daarna direct met een antwoord via Sam Hendriks. Hij mocht alleen op de keeper af, maar wist echter niet te scoren. Ook Oss miste even later een grote kans. Onana greep mis bij een voorzet, maar de bal ging even later naast het doel.

Na een half uur spelen was het wel raak voor de bezoekers. Ryan Sanusi werd nauwelijks bewaakt en kon een voorzet vanaf rechts gemakkelijk binnenkoppen. Nog voor rust kregen de Amsterdammers de kans op de gelijkmaker. Menig stond oog in oog met de Oss-doelman, maar zijn inzet was te zacht.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/87707/menig-redt-punt-voor-jong-ajax